Статии - Всичко за астрологията

В тази секция от сайта ще пубикуваме астрологични статии от Мира Кунева. Четете за значението, аспектите и транзитите на планетите в хороскопа, кармата в хороскопа, любовта в хорскопа, синастрията и композитния хороскоп, трудностите в живота и как да изплозваме астрологията за преодоляването им.


О

Влияние на аспектите

Отношенията родители-деца - Основни тенденции

Съвършена хармония между родители и деца едва ли е възможна в реалния живот най-малкото поради разликите в различните поколения, но както във всички отношения, общуването може да се подобри тогава, когато по-добре осъзнаваме откъде произтичат проблемите ни.

Прочети
В

Общи духовни принципи

Венера във въздушните знаци на зодиака

Хората с Венера във въздушни знаци търсят единство и сливане с другите в областта на идеите. Те се нуждаят от партньори, с които да се свържат на нивото на идеите, на общите духовни концепции и принципи, или на базата на споделени интелектуални интереси.

Прочети
В

Инстиктивен усет

Венера във водните знаци на зодиака

Хората с Венера във водните знаци - Венера в Рак, Венера в Скорпион и Венера в Риба - в почти всички случаи са особено чуствителни независимо дали изразяват или не това. Те винаги са в състояние да усетят всички подводни течения във връзките и приятелствата

Прочети
В

Конкретни отношения

Венера в земните знаци на зодиака

Хората с Венера в земните знаци на зодиака получават радост и удовлетворение от материалните и конкретни отношения. Те обикновено умеят да се наслаждават на всички земни удоволствия, имат силна потребност от физически контакт. В повечето случаи те възприемат любовта много сериозно.

Прочети
В

Любов от пръв поглед

Венера в огнените знаци на зодиака

Хората с Венера в огнен знак са романтици, те вярват в любовта от пръв поглед и могат да изразят любовта си по драматичен и страстен начин. За да се чуствуват обичани трябва да получават от партньорите си възхищение и признание, защото лесно се чуствуват пренебрегнати.

Прочети
С

Важните аспекти при Съвместимостта

Слънце, Асцедент и Луна в Синастрията

Все повече хора учат и се интерисуват от астрология и много от тях се опитват да анализират аспектите в синастрията си и чрез астрологичната съвместимост да направляват връзките си. Да се анализира съвместимостта на два хороскопа със всичките и възможни аспекти е доста сложно.

Прочети
Й

Конфигурацията на Съдбата

Йод в личния хороскоп и в синастрията

Йодът в астрологията често се нарича Пръста на Бога - посочил значими събития в живота на човека, които изискват да се предприемат големи промени на всички нива. Йодът е конфигурацията, която може да държи човека дълго по необясним начин в задънена улица, а след това внезапно да донесе късмет.

Прочети
П

Венера и Марс - Любов, копнежи, промени

Планетарни транзити към планетите на любовта

Транзитите на Сатурн, Уран, Нептун и Плутон към Венера или Марс бележат винаги фаза на промяна в любовта и нашите копнежи и очаквания и често се свързват и с кризи в човешките взаимоотношения. Начинът, по който транзитите ще ни въздействат зависи от различни фактори.

Прочети
© 2012-2020 Мира Кунева. Всички права запазени
© 2019 Космически уеб дизайн: Крис Дизайн Арт ЕООД