Организирай среща или заяви своя хороскоп по имейл

Мира Кунева - Астрологични консултации. Изготвяне на хороскоп. Астрологичен анализ.

Лична среща или разговор през Skype, Viber

Можете да запишете час за лична среща с Мира или видео среща, чрез скайп или вайбър на телефон: 0898 69 99 11

ХОРОСКОП ОНЛАЙН - Аудио запис (изпраща се по имейл)

Условия: Запишете необходимите данни (рождени дата, час и местоположение на Вас и/или Вашият партньор) в полето по-долу, както и въпроси, чиито отговори търсите.
Ще получите обратно имейл с данни за плащане. След като получим копие от платежно нареждане, аудио записът ще Ви бъде изпратен в рамките на 30 дни. След това разполагате с 2 дни да зададете допълнителни, конкретни въпроси по него.

Включва анализ на наталната карта, прогнозиране в рамките на пет години, отговор на въпроси, зададени от клиента. Наталната карта съдържа важна и точна информация за характера ни, силните и слабите ни страни, възможностите ни за професионален път, тенденцията за брак и деца, отношенията с партньора ни и родителите ни и пр. Вижте повече за Рождена астрология - Натална карта Изготвя се с цел успешо лансиране на нови продукти, промоции, осъществяване на рекламни кампании, провеждане на бизнес преговорили или консолидации.
Може да включва прогнози за бъдещото развитие на бизнеса в следващите 1-2 години. Вижте повече за Бизнес астрология - Анализ за бизнеса
Включва прогнозиране за по-важните събития в рамките на 2-3 години, както и подробно разглеждане на всеки един месец от анализираната година, отговор на въпросите, зададени от клиента. Вижте повече за Астрологична прогноза - Годишен хороскоп и/или желан бъдещ период Дава отговор на конкретни въпроси от живота, които изискват някакво бързо и прагматично решение. Вижте повече за Хорарна астрология - Отговор на конкретен въпрос Избор на най-подходящо време да започнем нещо: сключване на брак, хирургична операция, страртиране на бизнес, покупка на жилище, откриване на нова сграда, откриване на изложба и пр. Вижте повече за елективна астрология - Избор на подходящо време Съвместимост между партньорите, анализ на връзката - потенциал и възможни проблеми. Съвместимост между родители и деца, колеги, бизнес партньори.
Моля посочето в полето коментар естествето на връзката, ако не става въпрос за любовен хороскоп. Вижте повече за Синастрия и/или композитен хороскоп
Показва потенциала от стойности, способности и убеждения, с които влизаме в този живот и уроците, които трябва да научим. Вижте повече за Кармична астрология

Лични данни

Декларация за съгласие

Предоставянето на личните данни е доброволно, тяхното обработване, ползване и съхранение в процеса на дейността на компанията е в пълно съответствие със Закона за Защита на Личните Данни и Регламент 2016/679 на ЕС (EU GDPR).
Анти-спам кодПрезареди кода
Всички полета, маркирани с (*) са задължителни!

Всичко за астрологията

Четете в нашия блог

статии

Мира Кунева
Вижте повече
© 2012-2020 Мира Кунева. Всички права запазени
© 2019 Космически уеб дизайн: Крис Дизайн Арт ЕООД