Новини и събития. Среща с Мира

Уран в рождената карта

Среща в Ellinor's House

11
март
2020

В първата част на семинара* ще поговорим за положението на УРАН в рождената карта. Ще разгледаме УРАН по дом, знак и по аспекти. А във втората част на семинара ще акцентираме на промяната, която внася УРАН и как да я управляваме. Ще говорим още какви тактики за оцеляване да предприемем в транзитите на УРАН.

Очакваме ви!

*Местата са ограничени. Необходимо е предварително записване. Вижте как може да направите това тук.

Любовта през транзитите на Сатурн и Плутон

Беседа с Мира Кунева в Ellinor's House

12
февруари
2020

Ще говорим за любовта, но този път ще я разгледаме през един по-различен ъгъл, защото транзитите събуждат копнежите на душата.

Ще надникнем в темата за да разберем:
- Кога ни помита ураганът на неочакваната и внезапна любов?
- Какво се случва след като стихията утихне?
- Кога има предпоставка за дълготрайна връзка и има ли вечна любов?
- За влюбването от пръв поглед - възможна ли е любовта без да сме опознали реалния човек?

Ще говорим за емоциите и чувствата по време на транзитите, за ползите и щетите от тях и как да управляваме техния поток. Ще анализираме копнежите си, за да се научим да ги разчитаме правилно.

Както и на предишни събития, астрологът Мира Кунева ще направи кратък преглед на индивидуалните карти на участниците и ще даде указания къде в момента се случват основните транзити на Плутон и Сатурн, за да оцени влиянието им върху съдбата ви. Заповядайте!

Такса за участие: 25.00 лв.

Лектор: Мира Кунева

Местата са ограничени - необходимо е предварително записване на тел. 0879 912 405 или с лично съобщение в месинджър (към Ellinor's House).

Брак, семейство, карма - Аспекти на планетите

Астрологична беседа с Мира

21
декември
2019

Почти всички мечтаем за брак, срещаме човека, колебаем се, той ли е правилният, какво ни очаква?
Ще погледнем към аспектите на планетите - там е закодирана информация.
Вярно ли е че всичко е карма? Какво е семейна карма? Можем ли да изчистим заедно или да уравновесим кармата? Зависи ли нещо от нас?

Ще направим мост между миналото, там където се заражда кармата и бъдещето, там където се развива, независимо в каква посока - негативна или позитивна. Ще бъде много интересно и вълнуващо.Както винаги, Мира ще направи кратък преглед на картите на присъстващите по свързаните с темата аспекти. Очакваме Ви!

Вход: 25 лева. Местата са ограничени. Необходимо е предварително записване на тел: 0879912405, съобщение във фейсбук или на ellinorshouse@gmail.com

Съдбата на връзката - продължение II-ра част

Композитен хороскоп - аспекти - съдбата на връзката

12
декември
2019

За съдбата на връзката ще продължим да говорим и през декември. Ще разберем някои от знаците на съдбата. Ще търсим потенциалите и предизвикателствата, за да минем осъзнато и мъдро през това, което ни предстои във връзката.

Ще обсъдим значението на планетите от Марс до Плутон, както и някои аспекти на планетите в композитния хороскоп. Темата е продължение на беседата от месец ноември и се препоръчва за всички, които са били на част 1 или на тези, които имат базови познания по астрология.

Ние ще подготмим композитни карти на всички присъстващи, а Мира Кунева ще каже на всеки по нещо конкретно за неговата връзка.

Местата са ограничени. Необходимо е предварително записване на тел: 0879912405, чрез съобщение във фейсбук или на ellinorshouse@gmail.com.
Молим Ви съобщавайте ни Вашите и на партньор дата, час и място на раждане.

Съдбата на връзката: композитен хороскоп

Ще разгледаме композитния хороскоп

19
ноември
2019

Отново в уютната атмосфера на Ellinor's House ще си поговорим за любовта, връзките и съдбата с помощта на композитния хороскоп.

Всяка връзка има своя съдба, живот, потенциали... Знаем че нито една среща в живота ни не е случайна. Всичко идва и си отива, защото така е трябвало. Връзката не представлява просто двама души заедно; тя също е същество само по себе си. На тази среща с Мира Кунева ще надникнем в композитният хороскоп и ще разберем как да го разчитаме и ползваме като основа за анализ на човешките отношения и съдбата на връзката.
Както винаги Мира ще направи кратък анализ на композитните карти на присъстващите. Молим всички, които имат интерес да присъстват, да ни предоставят данни (собствени и на партньор от връзката) за дата, час и място на раждане.

Вход: 25 лв. Местата са ограничени.
Необходимо е предварително записване на тел: 087 9912 405, съобщение във фейсбук или на ellinorshouse@gmail.com.

За любовта и разочарованието

Транзитите на Сатурн, Плутон, Уран и Нептун

17
октомври
2019

За любовта и разочарованието през погледа на транзитите на Сатурн, Плутон, Уран и Нептун. За срещите и разделите, за очакванията в любовта - реални и нереални, за житейските обрати и за уроците, които ни е подготвил животът.

Почти всички мечтаем за брак, срещаме човека, колебаем се, той ли е правилният, какво ни очаква? Всичко това през погледа на планетите, техните аспекти, транзити и невероятната интерпретация на Мира Кунева. Както винаги Мира ще направи кратък преглед на картите на участниците, свързан с предвидените в темата аспекти. За целта е необходимо, да ни предоставите данни за Вашите дата, час и място на раждане.

Вход: 25лв. Местата са ограничени. Необходимо е предварително записване на тел: 087 9912405, съобщение във фейсбук, или на ellinorshouse@gmail.com

Всичко за астрологията

Четете в нашия блог

статии

Мира Кунева
Вижте повече
© 2012-2020 Мира Кунева. Всички права запазени
© 2019 Космически уеб дизайн: Крис Дизайн Арт ЕООД