Годишен хороскоп за всички зодии

2020

Виж хороскопа
Хороскоп за зодия Овен

Фокус върху постиженията и кариерата

Нови цели и равносметка през годината. Обърнете внимание на периода от Май до Септември. Предстоят планове за учене, кариера, пътуване. През Септември пазете здравето.

Виж хороскопа
Хороскоп за зодия Телец

Духовно и материално израстване през 2020-та за Телеца

Предстоят дългосрочни проекти свързани с чужбина. Преразглеждане на доходите и поставяне на нови цели през годината.

Виж хороскопа
Хороскоп за зодия Близнаци

Свеж старт в любовта

Възможност да получите наследство. Преразглеждане на връзките и фокус върху личните отношения. За необвързаните предстои свеж старт в любовта.

Виж хороскопа
Хороскоп за зодия Рак

Важни срещи в личният живот

Възможност за започване на дълготрайни връзки. Преразглеждане на връзките и нови възможности. Бъдете внимателни, възможни са конфликти.

Виж хороскопа
Хороскоп за зодия Лъв

Възможност за нова работа, връзки и развитие

Заложете на новите възможности в личния живот - предстоят възможности за нови знания и умения. Участвайте в социалния живот и разширете контактите си. Очакват се развръзки и нови възможности в любовта и семейството.

Виж хороскопа
Хороскоп за зодия Дева

Любов, романтика, креативни идеи и пътувания през 2020

Възможност за креативни занимания, пътувания и много възможности за любов през тази година очакват Девите. Тези, които мечтаят за деца, могат да реализират мечтите си през 2020. Избягвайте споровете и дефинирайте целите си в работата.

Виж хороскопа
Хороскоп за зодия Везни

Предизвикателства в сферата на семейството и придобивките

Възможност за подобряване на взаимоотношенията и дома през 2020. Предстоят важни развития в кариерата след края на юни. Пазете се от конфликти в брака и работата.

Виж хороскопа
Хороскоп за зодия Скорпион

Преразглеждане на финансите и любовните отношения

Време за преразглеждане на любовните отношения и внимателно планиране на финансите през 2020. Важно внимание да се обърне на затъмненията, които предстоят през годината, защото те ще покажат посоката, която да поемете.

Виж хороскопа
Хороскоп за зодия Стрелец

Важни решения и трансформация през 2020

Важен фокус върху личното развитие и израстване, темата за брака и личните контакти с хората. Възможно е да вземете важни решения за по-сериозно обвързване. Финансите също са на фокус - отстоявайте позициите си и внимателно планирайте покупките. Бъдете внимателни към спорта и пазете здравето си.

Виж хороскопа
Хороскоп за зодия Козирог

Нов старт и нови възможности във всяка сфера на живота

Запретвайте ръкави, защото това е вашата година. Тя ще донесе важни решения и важни партньорства. Използвайте всички благоприятни възможности, за да подобрите сферите на живота, които желаете. Бъдете внимателни към здравето. Бъдете мъдри и планирайте внимателно.

Виж хороскопа
Хороскоп за зодия Водолей

Щастливи възможности в личния живот и вътрешно развитие

Важни за Водолеят през 2020 са любовта, личните връзки и децата. Възможности за вътрешно развитие и нови образователни програми.

Виж хороскопа
Хороскоп за зодия Риби

Нови приятелства, любов и качване на доходите

Сега е моментът да развиете идеите си. Възможност за създаване на дългосрочни концепции. Нови приятелства и интересни развития в любовта ви очакват през 2020. Възможност за плановете с недвижими имоти.

Всичко за астрологията

Четете в нашия блог

статии

Мира Кунева
Вижте повече
© 2012-2020 Мира Кунева. Всички права запазени
© 2019 Космически уеб дизайн: Крис Дизайн Арт ЕООД