Статии - Всичко за астрологията

В тази секция от сайта ще пубикуваме астрологични статии от Мира Кунева. Четете за значението, аспектите и транзитите на планетите в хороскопа, кармата в хороскопа, любовта в хорскопа, синастрията и композитния хороскоп, трудностите в живота и как да изплозваме астрологията за преодоляването им.


Т

Възможностите ни за еволюция

Транзитите на Плутон към Слънце и Луна

Когато Плутон активира важна планета в нашия хороскоп, той обикновено действува като импулс, като могъща сила, която навлиза в живота ни, подкопава основата му и ни кара да извършваме действия, които често не осъзнаваме, но които променят цялото ни съществуване.

Прочети
Т

Разрушаване на всички стари неща

Транзитите на Плутон към Венера и Марс

Плутон символизира измерение на живота, което е прекалено дълбоко, сложно и при тази планета както в рожденния хороскоп, така и при транзит и прогресия винаги има нещо, което остава неразкрито, тайствено, фатално - например странното влизане в живота ни на хора от миналото.

Прочети
Т

Между розовият оптимизъм и отчаянието

Транзитите на Нептун към Венера и Марс

Транзитите на Нептун са време, пълно със съмнение, несигурност и объркване. Или очакванията ни са прекалено високи, или заради миналите си разочарования губим всяка надежда, че положителният изход е възможен. Една от особеностите на Нептуновият транзит е, че продължава между 3 и 5 години.

Прочети
Т

Видими външни събития

Транзитите на Уран към Венера и Марс

Транзитите на Уран винаги провокират видими външни събития в живота на хората. Не защото не протичат вътрешни процеси, а защото събитията обикновено са много интензивни и приковават нашето внимание. Понякога това може да е много приятно, понякога да носи страх и панически състояния.

Прочети
© 2012-2020 Мира Кунева. Всички права запазени
© 2019 Космически уеб дизайн: Крис Дизайн Арт ЕООД