Статии - Всичко за астрологията

В тази секция от сайта ще пубикуваме астрологични статии от Мира Кунева. Четете за значението, аспектите и транзитите на планетите в хороскопа, кармата в хороскопа, любовта в хорскопа, синастрията и композитния хороскоп, трудностите в живота и как да изплозваме астрологията за преодоляването им.


К

3 важни планетарни транзита

Кризите на средната възраст между 36 и 45 година на живота

Между 36 и 42 година всички ние преживяваме 3 важни планетарни транзита. Тези планетарни влияния се разглеждат от астролозите като иницииращи така наречената криза на средната възраст. За повечето хора този период е пълен с промени, наложени и непредсказуемост.

Прочети
К

Слънчевите революции

Как да направим годината по-добра?

Методът на Слънчевата революция е един от основните способи за прогноза в астрологията и в последните години става все по-пулярен и интересен, както за изучаващите астрология, така и за тези, които просто искат чрез него да подобрят живота си. Какво всъщност е Слънчевата революция

Прочети
П

Силното влияние на Сатурн

Преминаването на Сатурн през домовете в хороскопа

Сатурн е една от планетите с най-силно влияние върху живота ни на Земята. Поради това е особено полезно да знаем в кой дом на рожденния ни хороскоп преминава тази планета и за период от няколко години съзнателно да се фокусираме да решаваме проблемите, дефинирани от този дом.

Прочети
© 2012-2020 Мира Кунева. Всички права запазени
© 2019 Космически уеб дизайн: Крис Дизайн Арт ЕООД