Транзитите на Уран към Венера и Марс

Транзитите на Уран към Венера и Марс

Транзитите на Уран винаги провокират видими външни събития в живота на хората. Не защото не протичат вътрешни процеси, а защото събитията обикновено са много интензивни и приковават нашето внимание. В тези периоди се нуждаем от по-малко сън, често стигаме до безсъници. Обикновено всичко случващо се е свързано с възбуда, с очакване, предусещане на нещо. Понякога това може да е много приятно, понякога да носи страх и панически състояния. Нещо се събужда, нещо започва да се развива, понякога чрез събитие, което ни шокира. Обикновено ставаме по-отворени към новото, към различните идеи и хора, по-склонни сме да вършим диви неща или да пуснем контрола. Променяме начините, по които вършим нещата или спираме да правим много от всекидневните си дейности. Уран винаги носи нещо непредвидено и никога не прави изводи какво точно се е случило преди да отмине последния транзит. В тези периоди обикновено не сме склонни към компромиси. Ако по принцип сме хора на компромиса започваме да усещаме дълбоко недоволство и желание да се съпротивляваме, удобният компромис започва да ни изглежда робска привичка.

Ако сме от хората, които не обичат да правят компромиси е възможно да влезем в крайности и избухвания. Неосъзнати части от личността ни за почват да изплуват и искат да бъдат признати и реализирани. Възможно е да се отдадеш на хобита или забавления, ако си работохолик. Възможно е да напуснеш работата, на която стоиш дълги години от страх без да си си осигурил друга. Уран има свойството да премахва това, което ни ограничава. Ако сме от хората, които мразят промяната може да се разболеем - подтиснатият навътре копнеж може да донесе различни проблеми на нервната или кардио васкуларната система.

Транзитите на Уран към Венера

По време на тези транзити можем да очакваме всякакви непредвидими развития в любовта, връзките, приятелствата и парите.

Една вече установена лична връзка обикновено минава през тест - в много случаи единия от партньорите иска повече пространство, повече свобода и е необходимо да се балансират тези очаквания. Ако това е невъзможно понякога се стига до край на връзката, без значение кой от партньорите ще постави края. Много от връзките, които от дълго време се крепят само на компромиси се разрушават при нехармоничните Уранови транзити. Това не е време да проявяваме инат, неотстъпчивост и собственически чувства. Ако връзката е запазила значението си за двамата, тя обикновено преминава през див период - конфликти, противоречия, скарвания и сдобрявания и партньорите достигат до ново разбиране за смисъла на своите взаимоотношения. Уран е особено труден за връзките, които са много затворени и се движат по много дефинирани коловози. Можеш да подтиснеш желанието за промяна, за свобода, но това ще се манифестира като постоянно лошо настроение, подтиснат гняв или отчуждение на принципа " Тук съм, но не присъствам".

Хората без постоянни партньори обикновено преживяват много вълнуващи емоции, нови и интересни контакти. Тези влияния ни карат да излъчваме особен магнетизъм, ставаме особено сексуално атрактивни. Ако на този транзит започне нова любов тя обикновено е много вълнуваща, пълна с енергия и непредвидими събития. Дали ще е с продължително значение ще разберем едва, когато транзита приключи. Но дори и приключилите връзки остават с особено значение и невероятен спомен в живота на човека.

Любовта на Урановите транзити е винаги жива, стимулираща, особено свързана с нашата сексуалност. Тя е преживяване в момента, радост без планове за бъдещето Такива връзки не познават скуката, но и трудно достигат до стабилност. Колко ще са дълги зависи от много фактори, а също и колко можем да издържим на напрежението. Понякога точно тогава разбираме какво ни липсва в ежедневието и сме готови да продължим да променяме живота си .

Възможно е да преживеем Урановия транзит точно, когато имаме чувството, че животът ни е в задънена улица, попаднали сме сякаш в капан, безнадеждно предадени на инерцията и рутината. Това може да ни даде наистина стимул да променим живота си и да създадем връзката, която искаме да имаме, а не която трябва да понасяме. Тези влияния понякога ни карат да се свързваме с хора, с които преди това не бихме и общували различни като възраст, култура и социално положение. При много хора настъпва истинско емоционално пробуждане - не само в любовта, а и в начина, по който преживяват събитията. Уран в много случаи разрушава нашето самодоволство, показва ни, че има нови хоризонти, които можем да изследваме, че има много неща, които можем да преживеем.

Много приятелства се преразглеждат и понякога се разрушават. Но това не е заради предателство или нараняване. Уран променя нашите убеждения и интереси и ни преориентира към ново обкръжение. И често новото обкръжение носи по-широки контакти, ако сме отворени. Често в живота ни влизат неконвенционални хора

Хармоничните транзите на Уран могат да увеличат парите ни - понякога внезапно, понякога чрез свежите идеи, които носят. Нехармоничните могат да ни вкарат в сериозни проблеми по внезапен, неочакван начин, понякога чрез неочаквани разходи. Добре е да сме ориентирани към предложенията за печалба в този момент но да се опитаме да ги поставим на по стабилна основа.
Уран е изключително стимулиращ за хората с творчески професии или тези, които се занимават с изкуство. Те получават прилив на идеи, макар в някои случаи да са много нетърпеливи да ги осъществят.

Транзитите на Уран към Марс

Тези транзити засилват като цяло темпото на живота ни и променят начина, по който налагаме волята в живота си. Дори и най-кротките и контролирани започват да изпитват нетърпение, вътрешно неспокойство, желание да налагат волята си, да получат признание. Става много силно желанието да направим живота си, такъв какъвто искаме да бъде. Искаме да ни признаят за това, което сме, не заради това което другите очакват от нас. Осъзнаваме много ясно какво в живота ни противоречи на истинските ни желания. Усещаме сила и потенциал да доведем промените до успешен край при хармоничните преминавания.

Уран към Марс отключва много експлозивни енергии , които изискват бърза реализация. Можем или да променяме живота си или ако подтиснем импулсите си да преживеем тежки фрустрации, които се проявяват често като внезапни физически болести и инциденти. За хората, които не усещат гнева си или го подтискат тези транзити могат да са много трудни, обичайните компромиси могат наистина да "изгорят бушоните " им. Конфликтите понякога стават много остри и много на брой, напрежението нараства. Много лесно се чувстваме фрустрирани, недоволни при нехармоничните транзити.

В хороскопът на жена хармоничните влияния Уран - Марс почти винаги оповестяват идването на нова любов. Общо за всички е увеличаването на сексуалната енергия в тези периоди. Понякога може да се събуди страстта в по-стара връзка, по-често се случват нови връзки или изневери. Ако сексуалната страст в една връзка вече не съществува при тези влияния става много трудно да сме моногамни. При всички нови връзки в момента става важна физическата страна на връзката, не толкова романтичната или духовната. Засилва се желанието да експериментираш с непознатото. Без значение дали връзката ще бъде продължителна или кратка - нейното предназначение е да събуди нашата сексуалност. Много често това са връзките, в които ние сме най-освободени.
Свободата е от особено значение в тези периоди, дори и по-късно да влезем отново в конвенционалните си рамки.

« Обратно

Коментирай

Напишете коментар...

Още статии от тази категория

© 2012-2020 Мира Кунева. Всички права запазени
© 2019 Космически уеб дизайн: Крис Дизайн Арт ЕООД