Надникнете и във фейсбук

Всеки месец нови събития

Вижте повече

Разгледайте събитията във фейсбук страницата на Мира. През Януари ще говорим за любовта, брака и кармата. Вярно ли е че всичко е карма? Почти всички мечтаем за брак, срещаме човека, колебаем се, той ли е правилният, какво ни очаква?
Ще погледнем към закодираната в хороскопа информация.

Годишен хороскоп за зодия Везни

Предизвикателства в сферата на семейството и придобивките


ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА ЗОДИЯ ВЕЗНИ - 2020

2020 година е важна, но и особена година за знака Везни. Юпитер премина в знака Козирог. Знаците Козирог и Везни са свързани в предизвикателен аспект и по този начин Юпитер, Сатурн и Плутон за много от Везните ще дадат предизвикателства, които, ако бъдат преодоляни мъдро, ще донесат изключително силни успехи в сферата на семейството и в сферата на придобивките на недвижима собственост. Юпитер през IV дом на знака Везни прз 2020 година, за много от представителите на зодията ще даде добри възможности да си купят жилище, да инвестират в недвижими имоти или да направят много важни ремонти и подобрения на жилищата, в които живеят. IV дом е отговорен и за семейството – много добро време е да направят дома си по-приятно и уютно място, а семейството си с по-топли и сплотени връзки. Ако сме имали конфликти с роднините си, това ще е добър момента да изгладим отношенията си. Фокусът при Везните е семейните връзки, недвижимата собственост и инвестициите в имоти.

По отношение на кариерата - тема, която е винаги значима – обърнете внимание на затъмненията от 10 януари и 4 юли и Слънчевото на 21 юни 2020 година, защото те засягат X и IV дом на знака Везни. При много от тях след тези затъмнения ще има важни развития в кариерата, някои от тях ще са свързани с промени. Особено важни възможности за нов старт ще се получат след края на юни. Тогава ще трябва да избирате в каква посока да поемете.

Другите важни теми през 2020 година за Везните ще са отношенията с чужбина – пътувания, премествания, образование и допълнителни квалификации. Тук трябва да се обърне внимание на ретроградната Венера от 13 май до 25 юни. За много от Везните тя ще даде фокус върху това да преразгледат проектите свързани с висше образование и чужбина. Но пък, ако сериозно сте решили да учите, да пътувате или да се преместите в чужбина, още след 5 юни на 2020 година и особено след 14 декември, ще се отворят възможности за това.

Обърнете внимание на Марс от 9 септември до 14 ноември – Ретроградната планета се движи в знака Овен, той от своя страна е VII дом на знака Везни, важен дом за всеки човек – дома на нашите интимни връзки, брака, бизнес партньорствата ни, както и съдебните дела. В този период обърнете внимание на отношенията в брака, не увеличавайте конфликтите и не драматизирайте излишно. Ако се изисква да вземете важни решения, по-добре оставете това за след това. Това важи и за бизнес партньорствата – преразглеждайте, но решенията оставете за края на годината.

« Обратно

© 2012-2020 Мира Кунева. Всички права запазени
© 2019 Космически уеб дизайн: Крис Дизайн Арт ЕООД