Надникнете и във фейсбук

Всеки месец нови събития

Вижте повече

Разгледайте събитията във фейсбук страницата на Мира. През Януари ще говорим за любовта, брака и кармата. Вярно ли е че всичко е карма? Почти всички мечтаем за брак, срещаме човека, колебаем се, той ли е правилният, какво ни очаква?
Ще погледнем към закодираната в хороскопа информация.

Годишен хороскоп за зодия Скорпион

Преразглеждане на финансите и любовните отношения


ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА ЗОДИЯ СКОРПИОН - 2020


През 2020 година Юпитер, който се движи в знака Козирог е благоприятен за Скорпионите. Това означава, че голямата част от представителите на знака ще получават през различните периоди на годината една приятна юпитерова вибрация да придвижват проектите си напред – възползвайте се от нея! Родените в последните 10 дена на знака Скорпион, ще бъдат още по-силно подкрепени от Сатурн и Плутон, които се намират в последните градуси на знака. Така че те ще могат, или през 2020 година да завършат свои проекти, или да започнат да развиват дългосрочни стратегии за бъдещето, които до 2022 година да завършат по един много успешен начин. Възползвайте се от тази година и благоприятните влияния в нея.

Юпитер се движи през III дом на вашия знак. III дом е дома на образованието, интелектуалното израстване, пътувания. Така че за много от Скорпионите това ще бъде хубаво време да учат, да завършат различни курсове, да получат сертификати и предприемат пътувания. Обърнете внимание, че ретроградната Венера от 13 май до 25 юни на 2020 година се движи през VIII дом на знака – свързан с финансите, любовта и секса. Това ще бъде време да преразгледате любовните връзки и финансите си. В този период бъдете внимателни с тегленето на кредити. Ако през този период правите важни проекти за пари, за това как да увеличите доходите си през годината – много важни ще бъдат за вас затъмненията на 5 юни, 4 юли и 14 декември на 2020 година. До няколко седмици след това при много от вас ще има важни развития, които ще ви покажат каква е посоката, която трябва да поемете, за да може да вземете верните решения за парите си през 2020 година.

Ако някои от вас планират учене, образование или преместване в друга държава, обърнете внимание на периодите 10 януари, 4 юли и 21 юни на 2020 година – до няколко седмици след това ще се случат събития, които ще ви насочат в правилната насока, за да вземете правилните решения за всичко, свързано с тези теми.

« Обратно

© 2012-2020 Мира Кунева. Всички права запазени
© 2019 Космически уеб дизайн: Крис Дизайн Арт ЕООД