Надникнете и във фейсбук

Всеки месец нови събития

Вижте повече

Разгледайте събитията във фейсбук страницата на Мира. През Януари ще говорим за любовта, брака и кармата. Вярно ли е че всичко е карма? Почти всички мечтаем за брак, срещаме човека, колебаем се, той ли е правилният, какво ни очаква?
Ще погледнем към закодираната в хороскопа информация.

Годишен хороскоп за зодия Рак

Важни срещи в личният живот


ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА ЗОДИЯ РАК - 2020

2020 година обещава да бъде много важна на знака Рак. Юпитер, Сатурн и Плутон се движат през VII сектор на знака Рак. Този сектор в астрологията управлява важните за нас връзки, брака, бизнес съдружията ни, също така и съдебните дела. Юпитер в Козирог, в този сектор на знака Рак, обещава за представителите на зодията много важни срещи в личния живот. При много от тях ще се появи партньор, с който да продължат живота си напред – т.е. създаване на брак или дълготрайни връзки. При много от Раците може да има изглаждане на семейни отношения и за много от тях ще се появят важни бизнес партньорства, важни съдружия какот и спечелване на съдебни дела.

Родените в последните 10 дена на знака Рак трябва да бъдат много внимателни в личните си връзки, защото Сатурн и Плутон в тези градуси на знака Козирог ще създадат доста напрежение. За тях е много добре да прегледат както брачните си така и бизнес партньорствата си, особено от май до септември, когато Сатурн и Юпитер ще станат ретроградни. В този период не е добре да създавате нови бизнес партньорства, нито да сключвате брак – по-добре ще бъде да отложите за по-късно, когато картинката ще се проясни и ще бъдете по-сигурни в тази сфера на живота си.

Значението на съществените ни връзки като брак и бизнес партньорства през 2020 година за вас ще бъде подчертано и от двете Лунни затъмнения на 10 янури и 4 юли, които се извършват в знаците Рак и Козирог. Отново наблягам, ако имате вече брак или бизнес партньорства, до няколко седмици след тези затъмнения може да има събития на които трябва да отговорите адекватно – могат да са благоприятни и неблагоприятни. Ако има конфликти бъдете внимателни, за да можете да преминете по-лесно през тази ситуация.

21 юни има Слънчево затъмнение в знака Рак. За много от вас това ще бъде нов старт. Много от вас ще получат нови и важни възможности, от които да се възползват. Другите по-важни събития са че ретроградния Марс от 9 септ до 11 ноем ще се движи през X сектор на знака Рак. Този сектор е много важен, свързан е с работата ни, отношенията с началниците ни. Бъдете внимателни с тези, които имат власт над вас в този период. Ако се появят някакви трудности в бизнеса, в кариерата ви, бъдете внимателни, реагирайте, но най-добре оставете големите решения за след 11 ноември. В този период бъдете внимателни към травми, инциденти, импулсивни решения.

Лунните затъмнения от 5 юни и 29 ноември на 2020 година, както и ретроградната Венера в Близнаци от май до юни, ще засегнат XII и VI сектор на знака Рак. Дванадесети дом е дома на тайните любовни връзки. С ретроградната Венера там е добре да преразгледате любовните си отношения и да вземете правилните и мъдри решения в тази област. Ако в тези периоди в работата ви има някакви сътресения, бъдете убедени, че те бързо ще преминат, ако се държите по адекватния начин.

« Обратно

© 2012-2020 Мира Кунева. Всички права запазени
© 2019 Космически уеб дизайн: Крис Дизайн Арт ЕООД