АстрологияИнтервюта и предаванияВидео клипове

Мира Кунева гостува в "Часът на Милен Цветков". Каква е истината за ретроградния Меркурий и какво всъщност да не предприемаме в този период? Какво да очакваме през 2016 в световен и личен план? - Видео.
Вижте повече
Успешна година за представителите на зодиакалните знаци - Овен, Лъв и Стрелец. Втората половина на 2014 г. като цяло ще бъде по-спокойна и ще донесе повече благоприятни събития. Хороскоп за 2014. Астрология 2014. Интервю с Мира Кунева.
Вижте повече
Мира Кунева за 2014-та година в предаването "Преди обед" на BTV Какви промени вещаят звездите за България, кои са най-трудните моменти, какви са звездните конфигурации и кои са най-положителните периоди за годината.
Вижте повече
Интервю с Мира Кунева в предаването "Пътят" на ТV 1, водещ Алексанъдр Илиев. Какво е астрология? Тенденции в рождената карта, астрологична карта, възможности, прогнози, избор на свободната воля.Какво е съвместимост и може ли да ни помогне в отношени ...
Вижте повече

Книга за гости

Ще се радвам да прочета вашите препоръки, мнения или коментари, за да стане сайта още по-интересен и разнообразен. Пишете ми за всичко, което бихте искали да прочетете.

Вижте повече